lauantai 4. elokuuta 2012

Uuden blogin alku

Tässä sitä ollaan, mihin on tultu! Vuodatuksen kuvakatastrofin jälkeen Pollen suuret saappaat hajosivat, en saanut niitä ehjätyksi, en millään. Yritystä on kyllä ollut, mutta kuviani Vuodatus ei huoli vieläkään. Vähän harmittelen, sillä osa hävisi tyystin, kun en joitain muokkaamiani ollut tallentanut, mutta ei maailmani tähän todellakaan kaadu.
Koetan ajatella, että tässä on uuden alku. Työlästä minulle on ollut uuden blogin väsääminen, sillä olin niin urautunut vanhaan, enkä millään olisi viitsinyt ryhtyä aloittamaan alusta, mutta toisaalta bloggailun maailma on niin kiehtova, että juttuni jatkuvat uudessa osoitteessa.
Koetan soveltaa - itse kun tekee, niin saa juuri sellaista, kun tulee.


Nyt lähden mustikkametsään, jospa saisin edes piirakkamarjat. Edellisellä marjastuskerralla löysin parisen litraa. Kovin on harvassa mustikkaa tällä seuduin.

9 kommenttia:

 1. Heippa!
  Minä jäin vuodatukseen, niin urautunut olin. Olenpa iloinen että jatkat, surun häivähdys mielessäni kävin lukamassa Pollen tarinointia, että näinköhän lopetat.
  Onneksi jatkat, sanon, ja onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En kait ilman blogia osaa enää ollakaan, vaikken niin ahkerasti sitä päivitäkään.

   Poista
 2. Mukavaa, kun Karsikonperälle pääsee piipahtamaan. Ajattelin sinua tänään mustikassa ollessani. Löysin suon reunasta niin hyvän mustikkapaikan, että puolessa tunnissa ämpäri täyttyi poimurimustikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tiesi tänne. Mustikoita olen minäkin ollut poimimassa. Täällä niitä ei kovin paljoa ole, mutta sentään vähän.
   Poistin tuon toisen kommenttisi, kun oli idettinen ensimmäisen kanssa. Ilmeisesti lähtö takkuillut ja sitten tulikin tuplasti. Eihän haittaa sinua, vaikka poistin?

   Poista
 3. Onnea uuteen blogiin! Mukavaa kun palasit, ja näin pian :) Älysin vasta tänään seurata kommenttisi nimilinkkiä.

  VastaaPoista
 4. No niin, tunnistan vanhan! Ihanaa, että olet jaksanut aloittaa uutta. Ei ainostaan blogia vaan elämäntavan. Nauti!

  VastaaPoista
 5. Kävin kurkkaamassa uuden blogisi alkua! Moni vuodattaja taisi kokea saman kurjan kohtalon. Kauniilta ja toimivalta näyttää blogisi näin uuden vuoden alussa. Itse tykkään kovasti Bloggerin mahdollisuuksista. (Uudessa testailu-bogissa pidän päiväkirjaa löytöretkistäni )Kuvat ovat Picasan hyvässä tallessa :)

  Pistäydyn vielä uusimmassa postauksessasi. Onnea blogille näin taannehtivasti!

  VastaaPoista
 6. Muistan kurkistaneeni sinne vanhaankin blogiisi siihen Hyvään Vuodatuksen aikaan. SIksi tulin nyt katsomaan tänne ihan alkuunkin ja varmistamaan, että niin todella oli tapahtunut.

  Minä olen jatkanut Vuodatuksessa, joihinkin kirjoituksiin olen liittänyt kuvia takaisinkin, ihan epäsäännöllisesti. Opin kuvien lisäämisen vasta myöhemmin, joten alkuvaiheissa ei kuvia ollutkaan. Nyt juuri aloitin taas kuvien lisäämisen vanhoihin kirjoituksiin ja lähdin samalla "uutta kierrosta" vanhoihin mietelmiin uudessa Bloggerin blogissa, kierrätystä sekin.

  VastaaPoista