tiistai 21. joulukuuta 2021

Joulukuu 22 päivä

                                             

                                                             Karsikonperällä 22.12.2021

  Hyvät blogiystävät

 Etsin hektisesti punaista lankaa joulukalenterini 22. päivälle. Mietintämyssy oli melko syvällä, ennen kuin lamppu syttyi.  

Hyvät blogiystävät, kirjoitan teille kirjeen ja koetan unohtaa kuun jahtaamisen. Se on kaventunut jo hieman. Sen verran, että sen huomaa.

Joulu herättää meissä monenlaisia ajatuksia. Luulen, että itse kullakin on selkeänä mielessä se, millaisen joulun haluaisi. Mitä joulultaan toivoo, miten sen mieluiten viettäisi ja millaisissa puitteissa. Toiveita on yhtä paljon, kuin toivojiakin, eikä aina kaikki mene niin kuin Strömsjössä.

(Pidetään mielessä korona ja samalla pyritään unohtaman se. Se on sotkenut kaiken mahdollisen. Meidän pitää  asettaa toiveet sen rajoittamien sääntöjen mukaan.)

Se on selvää, että blogimaailma hiljenee joulun aluspäivinä. Joillakin jatkuu askareet  vielä aattoaamuna, toisilla aatto on jo täyttä juhlaa.

 Minulta ei puutu jäädytysurakastani enää yhtään jäälyhtyä. Onneksi toissa viikon nolla-asteet eivät lahottaneet toivettani jäälyhtypuistosta.  

Teille lämmin kiitos tästä blogivuodesta. On ollut ilo lukea postauksianne ja katsella kuvianne. Parhaani mukaan olen pyrkinyt myös kommentoimaan.  Valitettavasti kuitenkaan nyt joulukalenteripostauksiin en ole ehtinyt, mutta lukenut olen tietysti kaikki. Olen myös mielissäni, että olette kiireiltänne ehtineet vilkaisemaan "joulukalenteriani" ja kirjoittamaan jonkun ajatuksen lukemastanne.

jouluterveisin aimarii

p.s Maailmassa olivat värit kohdillaan tänä aamuna, kun käytiin hankkimassa joulukukat ja nyt hirvittää, jos paleltuivat kotimatkalla.


 

11 kommenttia:

 1. Kiva on seurata joulukalenteriasi.
  Kiitos mukavasta kerronnasta ja kauniista kuvista.

  Toivotan hyvää rauhallista Joulun aikaa Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos sanoistasi, aimarii! Minä ehdin jäädyttää kolme jäälyhtyä, mutta yhtään niistä ei ole jäljellä, kun leuto ilma sulatti nw. Nurmikolla ja pihatiellä on sentään aavistus valkoista.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulua Sinulle ja kiitos blogivuodesta sekä jättämistäsi kommenteista. Jäälyhtyjä saisi nyt meilläkin, kun pakkanen huitelee viidessätoista. Viikonloppuna oli suojakeli ja tein kaksi lumilyhtyä. Nytkin siellä kynttilät tuikuttelevat.

  VastaaPoista
 4. Jäälyhtyjäsi taitaa onnistaa, toivottavasti joulukukat eivät palellu.

  Niinhän se on, jokaisella joulu omanlaisensa.

  Kiitos tästä(kin) blogivuodesta, postauksistasi ja kommenteistasi!

  Kohti aattoa mennään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos joulukalenteristasi on ollut ilo lukea sitä. Meillä on töitä oli pyhä tai arki ,vaan joulua vietetään rauhallisin mielin.
  Rauhallista joulua teille!

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia.
  Sinulle ja perheellesi toivotan hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

  VastaaPoista
 7. Kiitos sinulle kuluneesta blogivuodesta ♡ Postauksessasi on upeita maisemakuvia ja söpösiä tonttuja. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 8. On ollut mukavaa lukea kirjoituksiasi ja katella hienoja kuvia(kuten yllä olevat).

  En kaipaa hössötysjouluja vaan vaatimatonta oloa ja eloa, sitä kohti mennään.
  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Aimarii kuluneesta blogiystävyysvuodesta!Joulukalenterisi toi hienojen,pohjoisten tuulahduksien myötä mukavaa,talvista vaihtelua,etelänimmeisen lumettomaan joulun odotukseen.
  Vähän jänskättää,saammeko nähdä vielä ne lyhdyt loistoissaan.
  Söpöiset tonttuset ja mikä purppurataivas!
  Hyvää joulua!❤❤❤

  VastaaPoista
 10. Oikein rauhallista joulua, Aimarii!

  VastaaPoista